2016-2017 MEZUNİYET SINAVLARI HK.Tüm Duyurular

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

MEZUNİYET SINAVI TAKVİMİ

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Mezuniyet sınavına girilecek bir dersten, en son aldıkları dönemde F0 notu alarak başarısız (devamsız) olan öğrenciler, önceki dönemlerde aynı dersten FF veya FD, DD notlarını almış olmaları durumunda mezuniyet sınavına girebileceklerdir. En son alınan F0 notu Mezuniyet sınavına giriş için herhangi bir engel teşkil etmeyecektir.

03-12  Temmuz 2017

Ders saydırma işlemi yapılmadan, fazladan alınan ve başarısız olunan Seçimlik ders/ dersleri olan ve mezuniyet sınavına girmek isteyen öğrencilerin, fazladan alınan (başarısız olunan Seçimlik dersler) derslerini sildirmeleri için İlgili Bölüm Başkanlıklarına dilekçe ile başvurmaları ve dilekçelerin Fakülte Dekanlıklarına iletilmesi

14 Temmuz 2017

Başvuru (Açıklamalar için bkz. Ek-1)

19-21 Temmuz 2017

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Y.Y. Mezuniyet Sınavları nın yapılması

19-23 Temmuz 2017

İlgili Bölüm Başkanlıklarınca, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Y.Y. Mezuniyet Sınav Sonuçlarının Sisteme Girilmesi

DİKKAT: Mezuniyet sınavına girilecek yarıyıl için, ders seçimi yapmamış, ancak mezuniyet sınavından yararlanacak öğrencilerin, sınava girecekleri yarıyıl için katkı payı-öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız