ÖNEMLİ GÜNCELLEME! 2017-2018 Bahar Dönemi GÜNCEL Bütünleme Programı Hk.Tüm Duyurular
HAZ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Programının SON HALİ  için tıklayınız.

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı sonunda yapılan yarıyıl sınavı (final) sonunda mezuniyete hak kazanan  ve DC notu olduğu halde bütünleme sınavına girmek istemeyen öğrenciler, USİS otomasyon sistemi üzerinden, 14-17 Haziran (saat: 24:00a kadar) 2018 tarihleri arasında  Bütünleme İşlemleri / Öğrenci Bütünleme Sınav Onayı” modülü aracılığı ile Bütünleme Sınavına girmeyecekleri dersler için “HAYIR” seçeneğini işaretleyerek “KAYDET” işlemi yapacaklardır.

Bu işlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri bütünleme sınavları sonunda yapılacaktır.

Dereceye girememe, yüksek lisans, iş başvurusu vb. mağduriyetlerin önlenmesi için öğrencilerimize önemle duyurulur.