ATÖLYE STAJI VEYA EKSİK KALAN UZAKYOL STAJINI GEMİDE YAPMA İMKANI HAKKINDATüm Duyurular
ŞUB

ATÖLYE STAJI VEYA EKSİK KALAN UZAKYOL STAJINI GEMİDE YAPMA İMKANI HAKKINDA

Türk Deniz Eğitim Vakfı’nın 2016 yılında bünyesine kattığı Staj/Eğitim gemisinin 2017 yılının yaz döneminde (16 Temmuz - 16 Eylül 2017) öğrencilerle beraber seyre çıkması planlanmaktadır.

Bu stajı herhangi bir atölye stajı veya eksik kalan uzakyol gemi stajı yerine saydırabilirsiniz.

Öğrencilerin staja çıkabilmeleri için sahip olmaları gereken belgeler:

a) Türk Gemiadamı Cüzdanı (Polis vizesi işlenmiş) ve Sağlık Raporu (01 Temmuz 2017 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.)

b) Okullarından alınmış bir Staj Defteri

c) Okullarından yapılacak olan Sigorta Bildirimi (Sigorta, öğrencinin eğitim gördüğü okulu tarafından yapılacak olup, Stajyerler yapılacak olan sigorta süresi kadar gemide bulunabilir. 2 ay staj yapacak olan öğrenci için sigorta süresi 2 aydan az olamaz.)

d) Pasaport (Pasaporta sahip olmayan öğrenciler yurt dışı limanlarında dışarıya çıkış yapamayabilirler.) (01 Temmuz 2016 itibariyle en az 3 ay daha geçerli olması gereklidir.

Bu şartlarda staj yapmak isteyen öğrencilerimizin bilgilerini 1 Mart 2017 tarihine kadar bölüm sekreterliğine bildirmeleri gerekmektedir. Kontenjan sınırlıdır.