Transkript, öğrenci belgesi ve disiplin cezası almadığına dair belgeler

Tüm öğrencilerimiz e-devlet üzerinden öğrenci belgesi ve transkript alabilirler.

Gerekli durumlarda Fakülte Dekanlığı'na şahsen müracaat ederek te öğrenci belgesi ve transkript talebinde bulunulabilir.

gidf@yildiz.edu.tr adresine “@yildiz.edu.tr” uzantılı e-posta adresiniz üzerinden kimliğinizin taranmış halini ekleyerek belge talebinde bulunabilirsiniz.

Mezun öğrencilerimizin belge taleplerini ytumezun@yildiz.edu.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

E-devlet üzerinden aldığınız öğrenci belgesi üzerinde disiplin cezası almadığınıza dair bilgiye yer verilmemiş ise Fakülte Sekreterliği’nin ilgili birim personeline başvurarak öğrenci belgesi talep edebilirsiniz, talep ettiğiniz bilgi verilen öğrenci belgenizde yazmaktadır.